Zastopstva

HP Preferred Partner


S podjetjem HP sodelujemo že precej časa. Sodelovanje smo s pridobitvijo HP preffered partner statusa utrdili. Kot preferred partner smo specializirani na področju rešitev za tiskanje velikih formatov. Rešitve za tiskanje velikih formatov so lahko precej zahtevne. Strokovnjaki za tiskanje velikih formatov (Large Format Printing Specialists) dobro poznamo HP rešitve za velike formate in druge elemente, ki jih od nas kot stranka pričakujete. Poznamo delovne procese, programsko opremo in združljivost aplikacij, medije, končno pripravo izdelkov in drugo opremo. Naša ponudba je zaokrožena: svetovanje pri izbiri in nakupu risalnika, oskrba s črnili in mediji, zadnja pridobitev je opravljanje servisne dejavnosti za področje HP velikih tiskalnikov.

Adobe Certified Reseller

V jeseni 2011 smo s podjetjem Adobe Inc. vodilnim proizvajalcem programske opreme za oblikovanje, grafiko, film in fotografijo na svetu (le kdo ne pozna programov Adobe Acrobat in Photoshop?), sklenili partnerstvo od katerega si lahko veliko obetamo.

Z Adobe programsko opremo dopolnjujemo našo bogato ponudbo strojne opreme in potrošnega materiala, tako za projektante, kot tudi za grafike, oblikovalce, fotografe, idr.

Pridobitev statusa Adobe Certified Reseller je za nas le prvi korak. Partnerstvo nameravamo namreč čimprej utrditi tudi z modernim Adobe izobraževalnim centrom, ki ga uporabniki v Sloveniji že težko pričakujejo.

Autodesk Preferred Partner
AutoCAD Civil 3D

Podjetje Autodesk si po celem svetu prizadeva poglobiti sodelovanje s podjetji, ki podpirajo najnovejše Autodeskove tehnologije. Že od samega izida programa AutoCAD Civil 3D leta 2004 podjetje CGS plus d.o.o. jasno nakazuje strategijo razvoja svoje nizkogradniške programske opreme v smeri integracije s programom AutoCAD Civil 3D in rezultat teh prizadevanj in usmeritev je tudi zbirka orodij za načrtovanje "CGS Civil 3D extensions".

Leta 2007 nam je podjetje Autodesk podelilo naziv Autodesk Preferred Industry Partner - AutoCAD Civil 3D. Naziv je prejelo le 5 podjetji na svetu in poleg nas le še eno za področje načrtovanja v nizkogradnje.

Uvrstitev v tako elitno druščino Autodeskovih partnerjev pomeni za CGS plus boljšo prepoznavnost med različnimi ponudniki nizkogradniške programske opreme v svetu. Uporabnikom CGS programske opreme pa je to potrditev, da je njihova izbira programskih orodij za načrtovanje v nizkogradnji dobra naložba.

Vir: http://pressreleases.autodesk.com/index.php?s=press_releases&item=306%3C%2Ftd%3E

DHI partner

Z Danskim hidravličnim inštitutom (DHI) sodelujemo od leta 2006, ko smo pridobili status agenta za prodajo programske opreme MIKE by DHI.

Ta skupina produktov je namenjena modeliranju vodnega okolja, kar med drugim vključuje simulacije poplavnih dogodkov, kanalizacijskih in vodovodnih sistemov ter morja. Poleg prodaje nudimo tudi podporo, tečaje in konzultacije.

Programe iz skupine MIKE by DHI smo povezali tudi z našo programsko opremo za načrtovanje kanalov in ureditev vodotokov Aquaterra. S tem lahko našim strankam ponudimo vrhunske rešitve s področja načrtovanja in modeliranja hidrodinamike, hidrologije in drugih procesov v vodnem okolju.

Microsoft Certified Partner

Microsoft Certified Partner Status izkazuje visoko stopnjo strokovne usposobljenosti pri delu z Microsoftovimi tehnologijami. Omogoča nam dostop do ugodnosti, orodij, virov, programske opreme in podpornih storitev. Za pridobitev statusa je potrebno imeti v svojih vrstah vsaj tri strokovnjake z opravljenimi MS izpiti, smo strokovnjaki na področju implementacije različnih Microsoftovih produktov – npr. MS Server tehnologije in iskanja stranki prilagojenih rešitev.