CGS plus d.o.o., Inovativne IT in okoljske tehnologije
     
             
 


   
    

     

   

Summa Automated Depth Control
Opcijski Automated Depth Control (ADC) senzor bistveno/pomembno poenostavi zamenjavo orodij, nožev in rezkarjev. ADC izmeri natančno višino konice noža ali rezkarja in nastavi spodnjo pozicijo orodja na nivo mize.

Po zagonu mize ali po zamenjavi orodja se premerijo vsa orodja, spremembe se tako zaznajo zelo hitro in izognemo se zagonskim napakam. Meritve trajajo le nekaj sekund, tako se zamenjava orodja lahko zgodi gladko in brez težav.

Na zahtevo ADC lahko izmeri tudi druge pozicije, za kar porabi manj kot minuto, npr. tangencialni parameter. Tako imamo zagotovljene najboljše nastavitve za optimalne kakovostne reze.


HP LATEX 3X0 vs HP LATEX 5X0 series

 HP Wall Art 

HP Wall


Možnost izdelave tapet, stenskih nalepk, samolepilnih tapet, klasičnih tapet,talnih tapet, nalepk za steklo, nalepk za pohištvo,...


Pri izdelavi lahko uporabite:

  • HP WALL ART cloud aplikacijo
  • Tiskalnik HP Latex 360
  • Programsko opremo Caldera
  • Različne materiale:
- HP Wall paper z lepilom na vodni osnovi

HP Durable Smooth Wall paper

Neschen Erfurt

Samolepilni umetni tekstil

Samolepilni vinil Za več informacij nas kontaktirajte.CGS Summa e.Novice


Summa


Rotary Module: SUMMA osvaja tekstilni trg!


Summa se je vedno trudila resnično razumeti potrebe svojih strank, posluša, preverja, analizira, razultat je implementacija ODLIČNIH rešitev.

Vstop v tekstilni trg je bil neizbežen, odločitev ni presenetila nikogar, ki vsaj malo spremlja razvoj in zahteve grafičnega tržišča.

Z največjim veseljem in ponosom SUMMA predstavlja ČETRTI MODUL za rezalnike F serije, Rotary Module. Modul ima dekagonalni tangencialno kontroliran nož, ki ga poganja elektromotor. Rotary nož lahko reže različne vrste materialov do debeline 5mm, v odvisnosti od uporabljene hitrosti in premera noža. Glavni fokus pa je seveda TEKSTIL (single layered). Predvideni mediji so predvsem: zastava in cerada, tehnični tekstil, blago, pena, filc. HP predstavlja nove modele PageWide tiskalnikovNajboljša kombinacija nizkih stroškov, kvalitete in hitrosti tiska!

Prihranite čas z najhitrejšimi tiskalniki v svojem razredu, zajemite vaše dokumente z enim prehodom s pomočjo hitrega optičnega bralnika in zavarujte svoje podatke z naprednimi varnostnimi funkcijami.


Spoznajte nove modele PageWide tiskalnikov!