Pogoji poslovanja

Hvala, da kupujete na spletni trgovini podjetja CGS plus. Splošne in ostale pogoje poslovanja kot upravitelj določa podjetje CGS plus d.o.o., ki blago in storitve partnerjev prodaja v svojem imenu in za svoj račun. Podjetje CGS plus d.o.o. odgovarja za objavljene vsebine in izvedbo naročil skladno z objavljenimi pogoji.

KAKO KUPITI
Želeni izdelek naložite v košarico in sledite navodilom. Če kupujete prvič, mogoče vseeno ne bo odveč, če pogledate v navodilo, kako poteka postopek nakupa na spletu.

REGISTRIRANI UPORABNIKI
Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi osebno ali kot predstavnik podjetja ali organizacije. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti verodostojne podatke ter varovanje podatkov, tako da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.
Prosimo, da vašega računa za osebno uporabo ne uporabljate za naročila pravnih oseb! V tem primeru odprite
nov račun še za pravno osebo.

SPLOŠNI POGOJI
Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila.
Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.
Kupec z registracijo potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na teh straneh.
Medsebojne obveznosti urejamo s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov.
Pridržujemo si pravico, da v primeru morebitnih zlorab, ki omogočajo programsko podprto oddajanje naročila, le to zavrnemo.

KOMERCIALNI POGOJI
Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Rok trajanja naročila velja tri delovne dni in začne teči z dnevom oddaje naročila.
Če ste se odločili za plačilo s predhodnim nakazilom in v treh delovnih dneh ne poravnate stroškov, vaše naročilo propade. Ugodne ponudbe, razprodaje, akcije veljajo do prodaje zadnjega izdelka oziroma najdalj do navedenega roka.
Vse cene veljajo za en (1) kos v kolikor ni drugače navedeno. Pri enem nakupu je mogoče uveljaviti le en popust. V primerih uveljavljanja več popustov naenkrat, program avtomatično izbere in za določitev prodajne cene uporabi najvišji popust.
Izberite način plačila, ki vam najbolj odgovarja. Več o načinih plačila najdete pod temo Plačilni pogoji.
Naročila lahko dostavimo na vaš naslov ali na drug naslov po vaši izbiri. Več o pogojih in rokih dostave ter tudi možnosti osebnega nakupa v našem podjetju najdete pod temo Cene dostave in pravila.

NAROČANJE
Sprejeta naročila obravnavamo kot nepreklicna. Kupec lahko brez dodatnih obveznosti naročilo prekliče v času od izdaje naročila do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo v izvedbi. V primerih oddaje naročil z osebnim prevzemom na sedežu podjetja šteje, da je nakup končan s prevzemom in plačilom naročenih izdelkov. Več o tem najdete pod temo Cene dostave in pravila.

IZVEDBA ALI ZAVRNITEV NAROČILA
Naša ekipa bo z aktivnostmi potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil pričela v najkrajšem možnem času. O začetku izvedbe vašega naročila vas bomo obvestili s sporočilom na vaš elektronski naslov.
Naročila, ki niso oddana skladno s temi pogoji ali pa so bili pri uveljavitvi komercialnih pogojev pri oddaji naročila uporabljeni načini, ki jih lahko označimo kot nedovoljeno uporabo elektronske izmenjave podatkov, bodo stornirana.
Naša ekipa lahko naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

AVTORSKE PRAVICE
Objavljene vsebine in tehnologije so last podjetja CGS plus d.o.o. Med avtorska dela sodijo predvsem vsi deli programske kode, vsa programska arhitekura in inžiniring, grafični elementi, slike, zvočno in slikovno gradivo ter drugi avtorski elementi, ki jih zaradi narave ni potrebno označevati z oznakami avtorsko zaščiteno. Zaščitena je tudi struktura, kot posamezne idejne rešitve. Vsakršno kopiranje, navajanje, presnemavanje, posnemanje in razširjanje brez vednosti CGS plus d.o.o. je prepovedano.
Dobavitelj ali uporabnik z objavo svojih vsebin dovoljuje podjetju CGS plus ter vsem ostalim ogled teh vsebin brez omejitev v okviru javnih knjižnic, kategorij in ostalih funkcij portala ter e-posredovanje, posredovanje preko vmesnikov, uvrščanje na druge strani, komentiranje, ocenjevanje, reproduciranje teh materialov za nekomercialno oziroma osebno rabo.

Pridržujemo si pravico do napak. Fotografije izdelkov so simbolične.

VPRAŠANJA IN ODGOVORI
Kljub vsemu trudu in dobri volji, včasih ne gre vse čisto tako, kot pričakujemo. Mogoče je prišlo do napake, nesporazuma, potrebujete pomoč ali nasvet? Naša služba za prodajno podporo bo poskrbela za vas. Kontaktirajte nas preko elektronske pošt trgovina@cgsplus.si ali po telefonu 01 530 11 07. Ravno tako se obrnite na nas, če potrebujete dodatne informacije ali pojasnila o vsebini na tej strani.


CGS plus ekipa