Plačilni pogoji

SPLOŠNO
Pošta Slovenije, GLS in banke uporabnikom za vsako plačilo obračunajo provizijo skladno s svojim cenikom.
Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev Spletne trgovine CGS plus. V postopku naročila lahko izbirate med načini plačila, ki so skladni z izbranimi izdelki ter načinom dostave. Kupcem omogočamo nakupe z različnimi rednimi in promocijskimi popusti. Pri nakupu se popusti ne seštevajo.

PLAČILO PO RAČUNU
Nakup s plačilom po računu v dogovorjenem roku omogočamo dolgoročnim partnerjem podjetja CGS plus ter organizacijam javne in lokalne uprave. Rok plačila teče od dneva odpreme pošiljke.

PLAČILO S PREDHODNIM NAKAZILOM
Naročeno blago lahko na katerikoli spletni banki, banki ali Pošti Slovenije plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja CGS plus. Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu obvezno navedite točen sklic in nam tako omogočite, da informacijo o plačilu avtomatično prenesemo v naš informacijski sistem. S tem si boste zagotovili hitrejšo izvedbo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate, da prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil na naš račun, tako da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zalog v času oddaje naročila.

PLAČILO PO POVZETJU Z GOTOVINO
V kolikor želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom, delovno mesto ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo po povzetju, lahko plačate le z gotovino. Zato morate biti ob prevzemu prisotni in imeti dovolj gotovine za plačilo kupnine. Vkolikor pošiljke ne boste prevzeli in jo bo dostavna služba vrnila na naše stroške k nam, vam bomo zaračunali stroške v višini 10,00 evrov.

Priporočamo plačilo s predhodnim nakazilom na naš transakcijski račun preko bank, ki je praviloma cenejše in enostavnejše!


CGS plus ekipa