Cene dostave in pravila

OBDELAVA IN DOSTAVA
Stroški obdelave in dostave izdelkov na naslov v Sloveniji so vidni iz obračuna pred oddajo naročila. Če se vam zdijo previsoki, si še vedno lahko premislite.
Osebni prevzem izdelkov, ki so na zalogi, je možen na sedežu podjetja. Dostava je možna le po Sloveniji.

DOBAVNI ROK IN POŠILJANJE IZDELKOV NA IZBRAN NASLOV
Priprave za dostavo oziroma izdajo vašega naročila stečejo takoj, ko prejmete elektronsko obvestilo, da smo prejeli vaše naročilo. V primeru, da ste kot način plačila izbrali plačilo z predhodnim nakazilom, bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prelivu sredstev na naš transakcijski račun. Izdelki, ki so na zalogi, bodo oddani najkasneje naslednji delovni dan. O dobavnem roku za ostale izdelke, boste obveščeni po elektronski pošti ali po telefonu. Lahko se zgodi, da je izdelek, ki ste ga naročili, pravkar pošel in ga ni več na zalogi. Tudi v tem primeru vas bomo o predvidenem novem roku dobave obvestili preko elektronske pošte ali po telefonu.

Prizadevamo si za čim hitrejšo dostavo prejetih naročil na vaš naslov. Pošiljke oddajamo vse delovne dni v tednu. Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju, hiši ali pisarni in namestitev izdelka niso vključeni v ceno. Ne pozabite, da morate zagotoviti pomoč in biti ustrezno pripravljeni za prenos večjih in težjih izdelkov v višja nadstropja stanovanjskih zgradb. V primerih, ko v naslovu za dostavo nevedete naziv podjetja, bosta Pošta Slovenije ali GLS pošiljko izročila osebi, ki je pooblaščena za sprejem pošte v podjetju.

OSEBNI NAKUP V NAŠEM PODJETJU
Čeprav prisegamo na spletno prodajo, lahko blago prevzamete tudi v našem podjetju. Oddajte prednaročilo preko spleta in prevzemite izdelek na sedežu našega podjetja. V kolikor izdelka ne boste prevzeli v roku treh delovnih dni po prejemu obvestila, da je izdelek pripravljen za izdajo, bomo prednaročilo stornirali. Vsem kupcem, ki izberejo izdelke na zalogi in kot način dostave izberejo Osebni prevzem ter poravnajo kupnino s predhodnim nakazilom, avtomatično omogočamo prevzem izbranih izdelkov na naši lokaciji brez čakanja v vrsti.
Izdelke, ki niso na zalogi, lahko prav tako prevzamete na sedežu našega podjetja, le da je prevzem možen šele, ko bo blago dostavljeno v podjetje.

Naše podjetje in izdajno mesto sta odprta vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 15.00 uro na naslovu CGS plus, Brnčičeva ulica 13, 1000 Ljubljana.


CGS plus ekipa